facebook
office@mimosa-bg.com +359 877 689 395

Условия за ползване

Условия за покупко-продажба чрез www.mimosa-bg.com по смисъла за ЗЕК: Имейл адрес: office@mimosa-bg.com Информация за компанията / фирмата / администратор на сайта www.mimosa-bg.com Име на фирмата:  ИРМА ТРАНС ЕООД Email: office@mimosa-bg.com Телефон:+359 877 689 395

С всяка поръчка потребителят автоматично приема нашите общи условия. Всички артикули, обявени в сайта не са търговско предложение по реда на Гражданският процесуален кодекс. С натискане на бутон ПОРЪЧАЙ, Вие не сключвате сделка с фирмата, а само заявявате желанието си да получите артикул от нас до адрес или офис на куриерска фирма. В този смисъл с бутон ПОРЪЧАЙ Вие не закупувате желаният артикул, докато не заплатите за него. Всички обявени цени в www.mimosa-bg.com са с включено ДДС и НЕ включват разходите за доставка.

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор или телефон!

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна и връщане на продукт дори и при рекламация се поемат ЕДИНСТВЕНО И САМО от клиента. Всички колети с продукти изпратени към нас с транспорт за наша сметка ще бъдат отказвани и върнати на изпращача, освен ако преди това пратката не е уточнена устно или писмено с наш оператор.

ИРМА ТРАНС ЕООД поема транспортни разходи само в случай на погрешно изпратен модел или размер.В такива случай клиента не заплаща нищо по подмяната на продукта.