facebook
office@mimosa-bg.com +359 877 689 395

Плащане и доставка

Цената за доставка зависи от теглото, обема и наложения платеж на пратката и е между 5.50лв. - 6.50лв. до офис на куриерската фирма и между 7.50лв. - 8.50лв. до адрес на получателя (личен или служебен).


Пратките се изпращат с куриерскa фирмa ЕКОНТ.
 

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта. Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа, ако установите наличие на видим дефект по някой продукт е желателно да уведомите служителя. В случай, че не се възползвате от опцията „преглед на пратка“ и след отваряне на пратката установите видим дефект, не е възможно да бъдат поети щетите по продукта.

 

При получаване на Вашата пратка, имате опция "Тест". Ако при изпробване на продукта, номерът не се окаже правилен или не желаете да вземете продукта, вие заплащате сумата за доставка и връщане. 

 

Всички клиенти на онлайн магазин Mimosa-bg могат да заплатят закупените продукти чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - заплащате на куриера в момента на получаване на пратката.

 

Mimosa-bg си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- ако поръчаният продукт не е наличен;

- ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт.

 

В случай, че Ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от Вас телефонен номер или e-mail адрес.